Aanmeldformulier Vrijwilligers

Oerol 2019

LET OP! Schrijf je aankomst- en vertrekdata direct op. Hiermee boek je je boot naar het eiland. Je kunt deze informatie na het versturen van dit formulier niet meer inzien.

Vul bij telefoonnummer aub een telefoonnummer in waarop je tijdens het festival te bereiken bent.

Persoonsgegevens
*
*
*

Adresgegevens
*
*
*
*
*

Vrijwilligerservaring
*

Beschikbaarheid

Van welke tot welke datum ben je beschikbaar voor werkzaamheden?

LET OP: je komt altijd 1 dag eerder op het eiland aan en 1 dag na je laatste werkdag vertrek je weer. Je vult hieronder dus NIET je aankomst- en vertrek dag in, maar de dagen van je eerste en laatste werkdag.*
*

Voorkeuren

Als vrijwilliger bij Oerol kun je je voorkeur aangeven voor diverse functies. Lees de functieomschrijvingen op de website goed door. Zo kun je je voorkeur aangeven voor functies die het best bij jou passen.

We vragen je om vier verschillende voorkeursfuncties in te vullen. Zo kunnen wij zoveel mogelijk rekening houden met jouw voorkeuren. We doen ons uiterste best maar kunnen helaas niet garanderen dat dit altijd zal lukken. Mochten we je niet kunnen indelen bij minimaal één van je vier voorkeuren, dan nemen we contact met je op.

Je kunt er voor kiezen om opbouw en/of afbouw te combineren met een functie tijdens het festival. NB: bij voorkeursfuncties geef je dan aan naar welke functies tijdens het festival je voorkeur uitgaat. Of je bij de opbouw en afbouw bent, zien wij aan de datum van de werkdagen die je hebt opgegeven

Het heeft geen zin om vaker dezelfde voorkeur te selecteren.
Daar zijn we compleet ongevoelig voor. #robot


*
*
*
*

Camping

Op welke camping zou je bij voorkeur willen slapen?


*
*

Extra Informatie

Welke t-shirtmaat wil je bestellen? De maten vallen goed, je hoeft dus niet groter of kleiner te bestellen dan je eigen kleding.


*

Contactpersoon in geval van nood

Dit vragen wij zodat we in geval van nood weten met wie we contact moeten opnemen en welke medische achtergrond in geval van nood relevant is.


*
*
POWERED BY